söndag 9 januari 2011

Tö o is

I dag körs det upp ensilage till djuren, balarna har legat ner vid sjögärdet, dit är det långt att köra för att hämta så nu blir det upplag ute på lagårdsbacken.
Det går åt ca en bal om dan till korna lite mindre till tjurarna.
Det har även grusats i vår backe idag, när vi kom hem sent i går (23,15) gick det inte att köra upp, inte att gå heller för den delen, mer skridskobana än väg. Fick bli bogsering efter traktorn ist.
Upptäckte ngt otrevligt i morse, mitt växthus har inget tak, snön blev för tung igår så 3 stora rutor har rasat in. Det är kanalplast så dom har väl böjt sej men pyssel att laga blir det.. Ibland undrar jag om det inte vore bättre att ge upp, bara skit jämt.. Livet är verkligen en prövning...
Nu ringde nästa bekymmer: vår husbil, det var ju inte bilen som ringde men killen där vi har den vinterförvarad. Taket håller på att ge sej av snön på hallen där den står ihop med några husvagnar. Nu vet jag inte hur det ska lösa sej, har väl inte plats här hemma och ute kan den inte stå, för vintern är väl inte slut ännu....SHIT SHIT.
Till ngt trevligare, om en stund ska vi till Brandstorp o fira vår yngsta dotter, hon fyller 31 år på tisdag, o vi som inte är äldre själva - hur kan detta gått till?????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar