måndag 28 december 2009

Kyla på väg

Nu fryser det till ordentligt ute, -6 för en stund sen, hoppas det håller sej på minus nu ett tag. Är hjärtligt trött på regn o is, det var ju så fint med snön o nu är det nästan bara IS - bana ute.
Har skjutsat hem J idag efter en ganska lång julvisit, hon tyckte det var skönt att komma hem till sej, trivs bäst i JKPG.

Vi har varit på lite matshopping på A6 o där var vi inte ensamma. Värst var det på parkeringarna - knökat och när vi skulle käka fanns det knappt ingen stans att sitta o äta.
Har träffat gamla bekanta sen husvagnsklubben Gemenskaps tid, det värsta är att vi inte kan komma på vad dom heter..
Träffade även en kusin till våra barn som vi inte sett på länge - kul.

Väl hemma igen var jag tvungen att gå ut en stund, igår hann jag inte, men det var pulsigt för snön är inte väck på åkern, ca 10 cm tung snö att pulsa i, men skönt var det.
E. med fam har varit här och ätit ostkaka som vi inhandlade för 5:- på COOP, det var väl nyårsprecent, snål som jag är inköptes 3 st, så vi får nog äta det i flera dagar. Nu vet alla vad vi kommer att bjuda på framöver.

I och med att det börjar närma sej januari börjar W kolla korna, det dröjer nog inte mer än ca 2 veckor innan nya kalvar börja födas, tycker inte det är länge sen sist...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar