tisdag 22 december 2009

Dan före dan före Dopparedan

Hej o hå, nu går det undan redan tisdag em men läget är ganska under kontroll. Skinkan står i ugnen o grilljeras o omeletten är fixad. Lite julgotte till maken ska det bli om en stund, med mörk choklad o typ inget socker mer än vad som finns i chokladen. Han som varit en sån gottegris fick diabetes - tyvärr, men det går faktiskt att göta en del både kakor o godis med mycket lite socker, har bytt ut vanligt vitt mot farinsocker för det vita är allra farligast.

I Går var det full fart, tog in granen på fm o klädde den sen till Habo o styrelsemöte o sist julbord på Motell Västgöte (det som var med i kniven på strupen på tv) lite bävan var det allt men maten var ok. Det var så jäkla kallt där bara, vi fick ta på ytterjackorna när vi åt, det var ju mindre bra. Undrar vad dom har för uppvärming?

Glömde det viktigaste ... Igår morse startade F. fliseldningen, jättespännande att se hur det kommer att funka, måste väl bli jämnare värme än vi haft innan. Ska bli skönt att inte behöva passa pannan nu till helgerna och om det blir så kallt som i torsdags o blåst måste det bara bli bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar