söndag 6 juni 2010

Underbar helg

allium
syren

Junis första helg har varit helt fantastisk - så fint väder. Vi har verkligen njutit av allt detta underbara som växer o frodas, det blommar över lite väl fort bara, var o kollade på syrenerna o dom var helt utslagna och doftade så gott.


Helgen har gått i gästens tecken för i fredags var Tovan och hennes man här, hon har lokalen bredvid oss i Smedbyn. J har varit hemma också den har helgen. Äntligen lite skönt när hon är hemma så det går att vara ute, hon gillar sol o värme. Vi hade iaf en supertrevlig em.


I går var vi i Tibro och deklarerade, har en superbra "revisor" där som jag träffade på en kurs för många år sen. Skönt att ha det gjort nu för tiden går ut vid midsommar - att lämna in dekl.
På kvällen var vi en sväng i Tidaholm, stan firade 100 år och det var ett jättefirande, det var en massa fina artister som uppträdde hela dan.


Idag har det varit J.E.A.s för hela slanten, gubben min var också med och han fick klippa gräset, jag har mest fixat mat o pratat med folk, ngn ska ju göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar