söndag 10 oktober 2010

Dans o spa helg

Har haft en riktigt bra helg, den började i Tidaholm med dans till Larz Kristerz - nåja dans blev det dåligt med men mycket digg. Maken fick en cortisonspruta i knät i fredags så han skulle inte belasta nämda knä på 24 timmar.. Men lyssna o digga gick ju bra, gillar verkligen det bandet, dom bjuder på sej själva mycket..
Efteråt åkte vi till Ulricehamn, där sov vi över i husbilen..
På lördagen åkte vi till Varberg o Spa i Apelviken med ett gäng föräldrar till rörelsehindrade unga, samtal ring hur det är när våra ungar blir vuxna o frigör sej från oss, eller iaf försöker. Mycket tankar kring detta ämne och hur mycket förtvivlan det är men även glädje över framsteg.. Med andra ord en såå himla bra "kurs" eller vad man ska kalla det, så skönt att höra andra som har det lika J-igt som en själv....Tack alla som var med o delade sorg o glädjeämnen med oss. Söndagen bjöd på nästan lika fint väder och efter lunch begav vi oss hemåt.
Tyvärr glömde jag kameran hemma, det var ju så vackert vid havet med alla höstfärge, sol o vindstilla var det med, inte ofta det inte blåser där..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar