måndag 30 november 2009

Anders slaskar - julen braskar ????

Dagen efter den stora dagen, vår första julmarknad. Det var verkligen 'skitkul', så himla mycke folk hela tiden från 11 - 18,30, fantastiskt och affärerna gick över förväntan. Vi är mycket nöjda alla tre. Trodde nog inte att det var sånt drag där, länge sen sist vi var på julmarknad i Smedbyn. Faktiskt mycket bättre att vara den som håller i något än att bara gå o kolla, det är reflektionen så här dagen efter.

Idag har varit en riktigt ruskig dag, regnat o varit grått hela dan, undrar om det g:a ordspråket slår in, Anders slaskar o julen braskar, bara att vänta o se. För det går rasande fort - tiden alltså.
Har iallafall fått lite gjort inne, bakat frukostbullar o snicktar på schemat, det siatnämda för att kunna ta med en almanacka till J imorgon när jag jobbar så hon vet vilka assar som kommer att jobba. Det jäklades lite med, M som hjälper mej med mallen hade låst exell så det inte gick att ändra något. Fick ringa efter konsultation, det är lite för sällan jag gör sånt så minnet sviker o allt blir bara jobbigt, men till slut allt VÄL...

Ringde en snubbe på bilen jag har på blocket i går kväll och hör o häpna hanringde ikväll också, är väl förhoppningsvis intresserad. Det får bli W lott för han kommer imorgon em o då är jag ju på jobbet, så håll nu tummarna för att han köper den.

lördag 28 november 2009

Julmarknad - äntligen


Imorgon söndag 29 november är det dags för gammaldags
julmarknad i Smedbyn, 13 - 18, vi hälsar alla välkomna dit.
Det blir lite av invigning också iallafall officiellt.



Lite av utbudet syns HÄR

torsdag 12 november 2009

Hantverk

Nu har vi döpt vår lokal i Smedbyn, J.E.A's Hantverk ska den heta. Kommer få en fin skylt från kommunen som svärsonen ska fixa text på, skitbra med svärsöner ibland, kommer bli jättefin.
För övrigt börjar det bli ordning där nu, har varit o satt upp spotlights idag, måste ju belysa grejerna vi gjort.
Imorgon ska Emma o jag dit och greja lite mer. Det här är verkligen skitkul..
Får inte glömma kameran imorrn så det kanske kan bli lite bilder också.