måndag 30 november 2009

Anders slaskar - julen braskar ????

Dagen efter den stora dagen, vår första julmarknad. Det var verkligen 'skitkul', så himla mycke folk hela tiden från 11 - 18,30, fantastiskt och affärerna gick över förväntan. Vi är mycket nöjda alla tre. Trodde nog inte att det var sånt drag där, länge sen sist vi var på julmarknad i Smedbyn. Faktiskt mycket bättre att vara den som håller i något än att bara gå o kolla, det är reflektionen så här dagen efter.

Idag har varit en riktigt ruskig dag, regnat o varit grått hela dan, undrar om det g:a ordspråket slår in, Anders slaskar o julen braskar, bara att vänta o se. För det går rasande fort - tiden alltså.
Har iallafall fått lite gjort inne, bakat frukostbullar o snicktar på schemat, det siatnämda för att kunna ta med en almanacka till J imorgon när jag jobbar så hon vet vilka assar som kommer att jobba. Det jäklades lite med, M som hjälper mej med mallen hade låst exell så det inte gick att ändra något. Fick ringa efter konsultation, det är lite för sällan jag gör sånt så minnet sviker o allt blir bara jobbigt, men till slut allt VÄL...

Ringde en snubbe på bilen jag har på blocket i går kväll och hör o häpna hanringde ikväll också, är väl förhoppningsvis intresserad. Det får bli W lott för han kommer imorgon em o då är jag ju på jobbet, så håll nu tummarna för att han köper den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar