söndag 11 oktober 2009

Barnhelgen 10-11 okt




Kväll igen, jag är totalt tom i huvet. I o A har varit här i helgen, föräldrarna varit i Götet på revy. Det har gått i 150 km:s hastighet, rätt fort för mormor iallafall. Men vi har haft kul också det är bara det att med två vildbasar gäller det att inte slöa till det allra minsta.


Igår åkte vi till Lidköping och hälsade på dom två stora barnbarnen o deras föräldrar, dom var där med husvagnen på mini semester. Vi åt lunch inne i stan sen följde vi med till campingen o fikade där, barnen var en sväng i lekparken. Nöjda o glada åkte vi hem igen för lite kvällsmat o framförallt mys med chips. Sen nattade vi barnen o oss själva.


Idag har vi varit o flyttat korna, A har aldrig åkt traktor förrut så hon protesterade mot detta, så därför fick vi knö in oss alla fyra + Eddie i traktorn, det blev rätt fullt o immade igen o hade sej. Men traktorrädslan botades så hem till gården igen fick jag o hund en promenad. Efter detta åkte vi till minsta b.b. för att leka där en stund. Men som om inte detta var nog kom sonen hit med lillkillen när vi ätit, vi glömde nämligen att ta med grejer till honom, så då blev det fullt ös igen. Kanske inte undra på att jag känner mej överkörd av tåget...

1 kommentar:

  1. Åhh va ni är underbara!!!!! Jätte fina bilder på alla barnen!!

    SvaraRadera