fredag 13 februari 2009

Sportlov

Skön Fredagkväll snart till ända. Har bara gottat oss ikväll ätit och druckit gott, kan behövas efter veckan som gått. Gillar verkligen fredagskvällar, känns som att sätta punkt på veckan även om den inte är slut ännu.

Den här veckan har gått i renoveringens tecken. Först plockat ut en massa grejer ur matrummet, fy sjutton vad mycket man har, prylar, papper, tidningar och skräp, gäller bara att lägga allt så man hittar sen, det är inte lätt ska jag säga. Nå väl efter mycket plock och två besök på K-Rauta i Jkpg så är nu taket uppe, nytt o fint, panelskivan fick det bli så vi slipper riva ner taklister. Det här gamla huset består av revetering, dammig cement på insidan av väggarna så riva ner är det sista vi vill göra, gjorde det en gång innan vi flyttade hit och då rök det som om det brann !!! Så fy helst inte igen. Nu idag har W spacklat lite i skarvarna mot taklisten.
Nästa grej blir att sätta bröstpanel sen får jag gå lös med färgpenelar o roller - kul, kul.

Onsdag - torsdag har P vårt älsta barnbarn varit här, han har hjälpt till med lite av varje, han vill gärna göra saker så det blir lite lön sedan. Det är helt ok för han är duktig om han bara vill.
Det har ju varit sportlov den här veckan, så det gäller att ha något kul att göra, han fick skotta lite också, kung bore har kommit med snö o kallt.

På fm. var vi med J hos doktorn, hon har fått tennisarm stackarn, ont värre, inte roligt alls med tanke på vilka problem hon har i övrigt. Men hos fick en bra doktor som gav henne lite kortison i armen, hoppas det hjälper lite iallafall.

Har även hunnit med två av barnbarnen också, I o A har varit här en stund. Åkt pulka och fikat med oss, E var ju också med.

1 kommentar:

  1. De kommer säkerligen att bli superfint när de är klart!!
    Kram

    SvaraRadera