söndag 23 december 2012

God Jul

Vill önska alla mina läsare en riktigt skön o fridfull jul! 
Här går det mesta lite i ultrarapid men vad gör väl det julen kommer ändå och fort som fasen är det vardag igen..
 Min fina amaryllis
Årets julgran
Busiga tomtenissar

Känner iaf att det jag har bestämt mej för att göra är i stort sett färdigt, just nu griljeras skinkan sen väntar dom sista klapparna på att bli inslagna. I eftermiddag ska vi hämta Jenny och handla det sista i matväg, sen får det va nog med projekt för det blir nog ett sånt att handla mat i Jkpg!!!! Är det för mycket stim o stoj åker jag till Hjo i em...

söndag 16 december 2012

3:e advent

Det var den helgen det!! Dottern körs hem ikväll av mannen i mitt liv tillika pappa, jag fryser nu igen o känner mej inte alls ok. Fattar inte vad som greppat min kropp - vill att det försvinner illa kvickt!!!
Orkar ju inget mer än laga mat sen är jag helt kaputt..
Snacka om att få lite små panik - vill göra mer, baka lite och göra godis o sånt kul..
Nog om det har iaf varit ute en liten sväng, pulsade i snön över åkern, satt upp en ljusslinga till vad entre`n det var ju så jättekallt förut så det kändes inte högsta prio..
Jenny ocj jag har redigerat hennes arbetsbeskrivning, det händer lite smått i hennes liv så den måste uppdateras lite då o då..
Det är vad min dag bestått av, lite torftig söndag kan tänkas..

tisdag 11 december 2012

Vardag efter julmarknaderna

Nu återgår livet till sin vanliga lunk efter alla marknader! 
Har plockat iordning hantverken och i morgon ska det som inte sålts tillbaks till Smedbyn.
Det har gått sådär försäljningsmässigt men med tanke på hur jag mått i helgen ska jag kanske inte klaga.
Åkte på en riktig förkylning med snuva som genast gick ner i luftrören med andnöd som följd, men tack o lov känns det mycket bättre idag så nu är det hopp igen..
Annie och Emma höll ställningarna på Almnäs. Vi fick ett ganska mörkt ställe att vara på vilket syns på bilden, lite synd..
Nu blir det till att förbereda lite till julen som knackar på, blir inte alls så mycket men en gran har vi inhandlat på Ekhammar utanför Hjo, en kungsgran, dom är så himla fina så det är tradition att ha en sån..