fredag 23 november 2012

Julmarknad er

Nu är det dax att åka o kolla på hantverk mm i Parhuset Gälleberg, mellan Tidaholm o Blåhult. I morron lördag är det julmarknad där 11 - 16. Jag kommer att sälja änglar, tomtar, vättar mm. Ska bli spännande för där har jag inte varit med förrut..
1:a advent är det dax för nästa, Gammeljul i Smedbyn Huskvarna 10-18. Där kommer bli aktiviteter på gatan o julstämmning inne hos oss hantverkare.
2:a advent helgen 7 - 9 dec är det Almnäs tur, börjar redan på fredag kväll 18-22 och det är nytt för i år för att fortsätta lördag - söndag 13-18. Smyckad Salpeterlada och mycket mys. Almnäs ligger söder om Hjo ner mot Vättern.. Även där blir det tomtar, vättar, änglar o mycket annat. Emma kommer att sälja barnkläder..
Ni är varmt välkomna till dessa evenemang!

tisdag 13 november 2012

Telefonförsäljare

Jösses va arg jag blir... grgr, morr morr
Telefonförsäljare måste va det mest vidriga jobb man kan ha, har blivit uppringd från tele2 4 ggr idag två gånger har jag svarat att jag inget vill ha men ändå ringer dom.
Jag har nix men det hjälper inte för jag har även ett registrerat företag o då kan dom ringa o trassa hur mycket som helst...
Nån i cyber som vet hur sjutton jag kan bli av med dessa tidstjuvar?
Inte nog med att dom själ min tid dom retar upp mej me...

torsdag 8 november 2012

Djuren på gården

Nyss körde vi våra tjurpojkar till grannen i norr som ska slutuppföda dom. Tomt i lagårn blev det sånär som på en aveltjur o så Nisse vår supermysiga kattunge som börjar bli en stor kille..
Resan till grannen gick bra o när vi släppte in dom var det som dom alltid varit där trots att det fanns fler killers där. Det blir säkert rangorning för så gör alla djur.
Det finns faktiskt fler djur på gården o särskillt tomt inne blir det inte så länge för kvigorna ska vara där så deras morsor får vila lite innan det är dags att få nya..
Ute är det som alla säkert märkt regntunga skyar, känns även så inombords me, önskar mer sol så det blir skönt att vistas ute..